Dimitrios Raykinski

Dimitrios Raykinski

В момента, в който влезеш в залата и когато видиш всичките тези хора, тогава идва приятното чувство. Обграден си от хора с желание да се развиват, хора, изпълнени с надежда, че нещата могат да са по-добре в страната ни. В края на събитието не ти се тръгва, зареден си, замислен си, чул си истории, открил си приятели.
След всички положителни отзиви, хората ще се питат "минуси няма ли, толкова ли пък да е хубаво".
Имаше и минуси - бяхме малко хора (450+), имахме тук там някоя спънка, но ни беше за пръв път - няма как без това. (другият минус е, че не си взех vip билет, това да ти е проблема) За тези, които ще четат в бъдеще и ще се колебаят за следващото събитие - изписаните думи тук не се усещат по същия начин, ако не си бил част от евент с тези размери.
Накратко - страхотно преживяване и спомени.
Kristian Nachkov

Kristian Nachkov

Искам да благодаря на организаторите на събитието! Беше страхотно и уникално! Лекторите се представиха уникално и си представиха по лесен и разбираем начин лекциите! Аз съм начинаещ и научих доста неща! Нямам търпение за следващото събитие!
Martin Krastev

Martin Krastev

Искам да изкажа благодарностите си относно прекрасното събитие и страхотната му организация! Лекторите и самите лекции бяха много добре подбрани. Имаше какво да се научи независимо дали човек е crypto newbie или е OG 😂. Надявам се традицията да продължи и да виждаме още повече такива събития! Отново благодарности на целия екип зад събитието!
Люсиен Нисторов

Люсиен Нисторов

Незабравимо събитие! Лекторите на много добро ниво и информацията, която поднесоха, беше лесно разбираема. Покриха много интересни и актуални теми. Място, зала, локация, интериор, украса, светлина/прожектори - всичко ТОП ТОП. Networking със страхотни хора. Начини за спомени/сувенири от събитието, Merch на място. Кухнята, обяда - изобилие, имаше голям избор дори и за Веган като мен 
Георги Георгиев

Георги Георгиев

Като човек, който гледа ежедневно клипове и се интересува постоянно от крипто, знаех че няма да чуя нищо ново, НО въпреки това пътувах от чужбина специално за срещата и си взех ВИП билет. Исках да присъствам лично и да подкрепя първото от такъв мащаб крипто събитие в България. Прекарах си страхотно, храната и напитките бяха първокачествени, като през паузите успях да поговоря с лекторите и да си направя снимки.
 ВИП партито беше в тесен кръг и съжалението ми е, че не продължи цялата нощ 😂. Организацията беше на топ ниво и щом остана храна и напитки е показателно че не спряхме да си, говорим през цялата вечер 😁.
С нетърпение ще очаквам следващото издание и със сигурност ще си взема пак ВИП билет.
Поздрави за организацията от такъв мащаб и дано стане ежегодна конференция. България има нужда от повече гласност и истинско, качествено крипто образование.
Nikolay Kolev

Nikolay Kolev

Думите са излишни. Критики няма, организацията беше на ниво благодарение на Пламен и целия екип от лектори, хората зад сцената и разбира се на всички които присъстваха. Не е лесно да се оправиш с толкова чукундури на едно място xD. Поздравления.
Димитър Капсъзов

Димитър Капсъзов

Много ползотворно събитие. Адмирации за организацията и положеният труд!
Sava Velev

Sava Velev

Ивента беше уникален, да бъдеш толкова близо с лекторите, да можеш да ги попиташ или да се снимаш с тях за мен беше супер вълнуващо . Лекциите помогнаха да надградя моите скромни познания. Честно казано се чуствах горд да съм сред боговете в криптото в България
Кристиан

Кристиан

Страхотно, Уникално, Поучително
Виктор Мушев

Виктор Мушев

Беше супер изживяване. Лекторите се справяха добре. Организацията на ниво. Бих отишъл и на следващото събитие за крипто.
Георги Маркс

Георги Маркс

Прекрасно събитие, времето мина неусетно, организацията беше повече от добра, лекторите на ниво и определено задържаха интереса на публиката. Имам само една препоръка - нека следващият път събитието да се проведе в няколко поредни дни, може би в хотел. Отново искам да изкажа своите поздравления към организаторите, лекторите и целия екип, оценяваме труда Ви.
Hristo Uruchev

Hristo Uruchev

Събитието беше топ, като се има предвид, че беше много очаквано. Събитие, от което имаше нужда българската крипто общност.
Денислав Димитров

Денислав Димитров

Супер беше, лесно смилаема информация на разбираемо ниво.
Tenislav Tenev

Tenislav Tenev

Беше изумително, надъхващо, изключително далновидно и много полезно! Благодаря ви, че ме направихте част от историята, която пишете. Храната, сандвичите, кафето и всичко, което имаше на разположение, беше много качествено и видимо скъпо. Поздравления.
Младен Димитров

Младен Димитров

На мен лично много ми хареса събитието! Като за първи път организацията е страхотна въпреки малките промени. От личен опит го казвам, защото организацията на близо 500 души никак не е лесна и всичко се променя на място и "в движение" както се казва. Лекциите бяха добре структурирани и дори за човек като мен, който от около половин година се интересува, бяха ясни. В паузите успяха да запазят настроението с тематични снимки, картини, тениски и сладки с логото на BTC. Лекторите постигнаха обединени своята цел - повече хора да се образоват на тема криптовалути. За мен лично беше много полезно и стойностно изживяване!
Венцислав Симеонов

Венцислав Симеонов

Като цяло изживяването беше супер, със сигурност бих присъствал отново, за да бъда част от това комюнити и бих препоръчал на повече хора, които не са в сферата, да дойдат и да се образоват. Според мен съдържанието беше подходящо именно за тепърва навлизащи в сферата или просто любознателни такива, а и така трябва, за да има нужния фундамент. Разговарях с хора, които са започнали да се интересуват преди 1-2 месеца и след събитието определено бяха доста "хайпнати", че ще продължат да четат, което само по себе си е една постигната цел. За хората, които се занимаваме от повече време и следим като цяло материята, основното беше да се присъединим и подкрепим инициативата, което мисля, че направихме. Единствено ми се щеше да говоря с Пламен за 5 минути, но при тази еуфория и народ, така и не успях, но нищо - следващият път. 🙂
Сюлейман Чобанов

Сюлейман Чобанов

Уникално събите, изпълнено със съдържание, с моите приятели сме изключително доволни от всичко, благодаря на Пламен и останалите лектори